Boravak u bolnici

Što možete očekivati i kako se pripremiti

Ukoliko vam tijekom boravka na Zavodu bilo što zatreba, slobodno se obratite našem osoblju koje će vam rado pomoći.

Dolazak i smještaj

 

  • Dolazak u bolnicu

U bolnicu se dolazi jedan do dva dana prije zakazanog termina operacije. Pri dolasku u bolnicu primit će vas glavna sestra Zavoda koja će vas zatim smjestiti u za vas predviđenu sobu. Kod zakazivanja termina dolaska u bolnicu, možete birati između dvije vrste smještaja, klasičnog i apartmanskog.
 

  • Vrste smještaja i troškovi

Troškovi klasičnog smještaja pokriveni su zdravstvenim osiguranjem, a podrazumijevaju boravak u trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama, dok kod smještaja u apartmanu razliku troškova snosi sam pacijent. Naši su apartmani opremljeni jednim bolesničkim krevetom, televizorom, video i hi–fi uređajem, foteljama, hladnjakom te zasebnim toaletom i tuš kabinom.

Boravak, obroci i posjete

 

  • Obroci

Obroci se u bolnici poslužuju prema sljedećem rasporedu: doručak oko 8.00 sati, ručak oko 13.00 i večera između 18.00 i 19.00 sati. U slučaju potrebe za posebnim jelovnicima, molimo vas da se obratite glavnoj sestri našeg Zavoda.
 

  • Osobne stvari

Moramo vas upozoriti da dokumente, novac, nakit te ostale osobne stvari u bolnicu i svoju sobu unosite na vlastitu odgovornost. Bolnica ne može snositi odgovornost za stvari koje se nalaze pored vašeg kreveta.

 

  • Posjete

Vrijeme posjeta je od 15.30 do 17.00 sati svaki dan. Članovi vaše obitelji mogu i putem telefona dobiti informacije o vašem medicinskom stanju.


SLJEDEĆE: Vaše srce, zalisci i arterije – saznajte više o anatomiji i funkciji