Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

13. simpozij Društva za kvalitetu Hrvatske udruge medicinskih sestara

Dana 20.5.2023. godine  održan je 13. simpozij Društva za kvalitetu HUMS-a pod nazivom „Unaprjeđenje mentalnog zdravlja i prevencija stresa u jedinicama za kvalitetu“ u Karlovcu.

Organizator stručnog dijela programa bilo je Društvo za kvalitetu HUMS-a, a domaćin suorganizator Opća bolnica Karlovac i Hrvatski liječnički zbor – podružnica Karlovac. Uz medicinske sestre koje rade u jedinicama za kvalitetu, skupu su nazočili i liječnici te drugi  zainteresirani zdravstveni radnici iz različitih zdravstvenih i obrazovnih ustanova Republike Hrvatske.

Predavanja su imala posebni naglasak na očuvanje mentalnog zdravlja i prevenciju stresa u jedinicama za kvalitetu, ali isto tako primjenjivo na bilo kojem radnom mjestu u zdravstvenom sustavu. Nakon predavanja izneseni su vrlo korisni primjeri iz svakodnevnog života, upućivala pitanja, potaknula rasprava i razmjena mišljenja.

Iz KB Dubrava simpoziju su nazočile Tanja Fistrić, mag. med. techn.  i Dubravka Grgurić, mag. med. techn.

Pripremila: Dubravka Grgurić, mag. med. techn.