Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Dojmovi s radionice Mobilizacija bolesnika i prevencija nastanka dekubitusa

Radionica  Mobilizacija bolesnika i prevencija nastanka dekubitusa  održana je 02.06.2022. u hotelu Antunović (Zagrebačka avenija 100A) u organizaciji Panon trade d.o.o. i tvrtke Linet  kao glavnog europskog proizvođača kreveta.

Edukacija je organizirana kroz zanimljivo predavanje i praktične vježbe. Sastojala se od radionice mobilizacije bolesnika i predavanja o antidekubitalnim madracima aktivnim i pasivnim.

Radionica o mobilizaciji bolesnika trajala je od 08:30-10:30h, gost predavač je  Koen de Doncker (Sales and Product Menager) iz Belgije. Na radionici smo učili tehnike manipulacije pacijentima.

Predavanje i radionicu o antidekubitalnim madracima aktivnim i pasivnim  od 11:00-13:00h vodila je gđa. Sandra Mihelj, struč. spec. oec. Na radionici smo imali priliku doznati više o antidekubitalnim madracima te njihovoj ulozi u prevenciji nastanka dekubitusa. Iz KB Dubrava sudjelovalo je 4 medicinske sestre/tehničara zaposlenih u jedinicama intenzivnog liječenja.

Preporučio bih stručnu edukaciju koja je meni kao sudioniku bila od velikog značaja i pokušati ću koliko mi radni uvjeti dozvoljavaju primjenjivati stečena znanja. Voditelji radionice su stručni, ljubazni i otvoreni za sva pitanja što je za svaku pohvalu.

 

Pripremio: Josip Knežević, med. techn.