Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Obavijest o održavanju tečaja “Komunikacija sa slabovidnim osobama”

Poštovani,

Zavod za očne bolesti  KB Dubrava i Centar za odgoj i obrazovanje Vinko Bek organiziraju tečaj III.  kategorije pod nazivom Komunikacija sa slabovidnim osobama koji će se održati  7. ožujka 2023. godine u Velikoj predavaonici na 2. katu s početkom u 11,00 sati.

Cilj je radionice približiti zdravstvenom osoblju poteškoće s kojima se slabovidne ili slijepe osobe susreću u vanjskom svijetu i zdravstvenim ustanovama. Kroz predavanja i vježbe prikazat će se pristup slabovidnoj ili slijepoj osobi te način komunikacije. Praktični savjeti i vježbe olakšat će zdravstvenim radnicima rad sa slijepim ili slabovidnim pacijentima kroz cijeli proces liječenja i pružanja zdravstvene skrbi.

Tečaj je namijenjen svim zdravstvenim djelatnicima KB Dubrava kao i ostalim zainteresiranim zdravstvenim i nezdravstvenim djelatnicima u sektoru zdravstva.

Hrvatska komora medicinskih sestara bodovat će predavanje prema Pravilniku o stručnom usavršavanju, sa 6 bodova.

Za tečaj se možete prijaviti na e-mail: dgrguric@kbd.hr.

Sestra  za edukaciju
Dubravka Grgurić, mag. med. techn.