Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Sudjelovanje Kliničke bolnice Dubrava na Danu karijera Zdravstvenog veleučilišta Zagreb i Tjednu karijera Sveučilišta Sjever, Varaždin

Klinička bolnica Dubrava predstavila se 25. travnja 2024. godine na Danu karijere Zdravstvenog veleučilišta Zagreb (ZVU), a 15. svibnja 2024. godine na Tjednu karijera Sveučilišta Sjever u Varaždinu. Već četvrtu godinu za redom KB Dubrava je partner Sveučilištu Sjever u toj manifestaciji, dok je po prvi puta ZVU organizirao i svoj Dan karijera. Cilj ovakvih događanja je ostvarivanje izravnih kontakata studenata Sestrinstva s potencijalnim poslodavcima iz zdravstvenog sektora, a kako bi studenti lakše ostvarili suradnju sa svojim budućim poslodavcem. Također, studente se potiče da u skladu sa svojim afinitetima i stečenim kompetencijama pronađu svoje mjesto na tržištu rada u Hrvatskoj, kako se ne bi odlučili na odlazak izvan domovine nakon završetka školovanja. KB Dubrava se na oba događanja predstavila s letkom posebno kreiranim za te manifestacije, pomoću kojega se naša bolnica predstavila kao poželjni poslodavac koji potiče edukaciju medicinskih sestara/tehničara na svim obrazovnim razinama i razvoj njihovih karijera te nudi sigurno i poticajno radno okruženje kao i stalnu podršku mladim medicinskim sestrama u postizanju njihove samostalnosti. S obzirom da smo nastavna baza za studij Sestrinstva na ZVU-a i Sveučilištu Sjever izlagački prostori KB Dubrava bili su jako dobro posjećeni od strane studenata i iskazan je veliki interes za odabir naše ustanove kao budućeg poslodavca. Zainteresiranima smo dali sve potrebne podatke kako bi po završetku studija postali dio našeg tima.

Pripremila: Tanja Fistrić, univ. mag. med. techn.

fotografije s Dana karijera Zdravstvenog veleučilišta Zagreb (ZVU), učinjene 25. travnja 2024. ustupilo je Zdravstveno veleučilište

fotografije s Tjedna Karijera Sveučilište Sjever, održanom 15. svibnja 2024.