Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Regionalni susret “Duboka mozgovna stimulacija: sadašnjost i buduće perspektive”

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na četvrti regionalni susret o dubokoj mozgovnoj stimulaciji pod nazivom “Duboka mozgovna stimulacija: sadašnjost i buduće perspektive”, koji će se održati u prekrasnom gradu Puli od 7. do 9. lipnja 2024. godine.
Duboka mozgovna stimulacija je tijekom proteklih 30 godina postala nevjerojatna terapijska opcija za mnoge neurološke poremećaje. Posebno smo ponosni na razvoj duboke mozgovne stimulacije u posljednjem desetljeću u Kliničkoj bolnici Dubrava u Zagrebu, Referentnom centru Ministarstva zdravstva RH za stereotaksijsku i funkcionalnu neurokirurgiju te na Klinici za neurologiju KBC-a Rijeka, Referentnom centru Ministarstva zdravstva RH za napredne i invazivne metode u liječenju poremećaja pokreta.
Ovaj susret bit će prilika da se zajedno osvrnemo na trenutnu praksu duboke mozgovne stimulacije, ali isto tako i da zajedno osmislimo buduće smjerove u ovom uzbudljivom području. Nastojat ćemo pokriti različite aspekte ovog fascinantnog područja, a predavanja će održati međunarodni predavači i stručnjaci iz cijelog svijeta te domaći predavači s vrijednim iskustvom.
Nadamo se da će ovaj susret biti ne samo edukativan, već i inspirativan za sve nas. Radujemo se vašem dolasku u Pulu, gdje ćemo zajedno proširiti granice znanja i potaknuti nove ideje u području duboke mozgove stimulacije.
Sve informacije dostupne su na stranici https://dbsmeeting.com/