Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Donacija obitelji Šlogar

Gospodin Damir Šlogar, koji je bolovao od zloćudne hematološke bolesti, godinu dana se liječio na Zavodu za hematologiju Klinike za unutarnje bolesti KB Dubrava pod vodstvom doc. dr. sc. Zdravka Mitrovića. Potaknut iskustvom boravka i liječenja u našoj bolnici, vrijednom donacijom medicinskog uređaja je odlučio zahvaliti liječnicima i cjelokupnom osoblju Zavoda za hematologiju. Pročelnik Zavoda,  izv. prof. dr. sc. Ozren Jakšić naglasio je kako je donirani uređaj sekvenator nove generacije čija je vrijednost više od 130 tisuća eura, a koristi se za primjenu i praćenje učinkovitosti primjene lijekova, kemoterapije i transplantacije te također omogućuje uvođenje novih pretraga u svakodnevnu kliničku praksu.

Ravnatelj KB Dubrava, prof. dr. sc. Ivica Lukšić zahvalan je na povjerenju koje je gospodin Šlogar imao u osoblje Zavoda za hematologiju i na vrijednoj donaciji našoj ustanovi te je ponosan na cjelokupni tim koji je doprinio pozitivnom ishodu liječenja, izvrsnosti naših stručnjaka te razumijevanju, požrtvovnosti i srdačnosti našeg osoblja.

Ovim putem srdačno zahvaljujemo gospodinu Damiru i gospođi Renati Šlogar na velikodušnoj donaciji kojom će se povećati učinkovitost u pružanju zdravstvenih usluga i omogućiti najviši standardi u dijagnostici i liječenju hematoloških bolesnika te dodatno motivirati naše djelatnike na izvrsnost u liječenju.