Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Marko Lucijanić dobitnik nagrade HLK za znanstveni doprinos

Hrvatska liječnička komora dodijelila je četvrtu godinu zaredom svoje godišnje nagrade istaknutim pojedincima i to za postignuća u 2019. i u 2020. godini. Naš liječnik, dr. sc. Marko Lucijanić, specijalist hematologije, dobitnik je nagrade za znanstveni doprinos unaprjeđenju liječničke struke i profesije u kategoriji znanstvenika mlađih od 40 godina. Tijekom 2020. godine objavio je 22 publikacije indeksirane u Current Contents bazi podataka. Inspiraciju za znanstveni rad dr. Lucijanić nalazi u svakodnevnom kliničkom radu s pacijentima.

Ravnatelj Kliničke bolnice Dubrava prof. dr. sc. Ivica Lukšić čestitao je dr. sc. Marku Lucijaniću na nagradi i izrazio svoju veliku podršku kolegi s kojim je imao priliku i ranije surađivati. Ravnatelj je istaknuo da ga nagrada ne čudi s obzirom na znanstvenu produktivnost kolege Lucijanića, ali da ga veseli što je to i Hrvatska liječnička komora prepoznala i nagradila. Važnost ovakvih nagrada je i što pokazuju da je svaki rad vrijedan, a to su svijetli primjeri za sve mlađe kolege u našoj bolnici čime se podiže stručna i znanstvena razina ustanove u cjelini.