Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Posjet predsjednika Vlade i ministra zdravstva KB Dubrava

U subotu, 6. studenoga 2021., predsjednik Vlade Republike Hrvatske gospodin Andrej Plenković posjetio je Kliničku bolnicu Dubrava, gdje se s ministrom zdravstva Vilijem Berošem sastao s ravnateljem Ivicom Lukšićem i njegovim suradnicima. Razgovaralo se o iskustvima Kliničke bolnice Dubrava u liječenju bolesnika oboljelih od bolesti COVID-19, aktualnom stanju u četvrtom valu pandemije, organizaciji bolničkog zdravstvenog sustava i važnosti cijepljenja. Premijer i ministar su posjetili Jedinicu intenzivnog liječenja gdje se liječe oboljeli od najtežih oblika bolesti COVID-19 te razgovarali s liječnicima Respiracijskog centra. Nakon obilaska Primarnog respiracijsko-intezivističkog centra, predsjednik Vlade Plenković, ministar Beroš, ravnatelj Lukšić i profesor Baršić, voditelj Koordinacije za COVID-19 KB Dubrava, obratili su se medijima. Premijer je zahvalio svom medicinskom osoblju KB Dubrava na svemu što su od početka pandemije učinili u liječenju oboljelih od bolesti COVID-19. Ravnatelj KB Dubrava, profesor Lukšić je zahvalio predsjedniku Vlade i ministru zdravstva na posjetu te naglasio kako sve veći priljev oboljelih od bolesti COVID-19 iziskuje enormne napore u organizaciji rada, ali kao i na početku pandemije, tako se i danas čini sve da se osigura zdravstvena skrb za sve naše pacijente. Istaknuta je važnost cijepljenja kako bi se utjecalo na četvrti val pandemije, kao i cijepljenje trećom dozom kako bismo se zaštitili od najtežih oblika bolesti.