Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Međunarodni simpozij: Osteoporoza i poremećaji metabolizma kalcija

Poziv na simpozij
„Osteoporoza i poremećaji metabolizma kalcija“

Poštovane kolegice i kolege,
zadovoljstvo nam je pozvati vas na međunarodni simpozij „Osteoporoza i poremećaji metabolizma kalcija“ koji će se održati u Kliničkoj bolnici Dubrava 28.04.2023. godine.
Svrha simpozija je prikazati novosti u dijagnostici i liječenju osteoporoze te poremećaja metabolizma kalcija s naglaskom na multidisciplinarnom pristupu i rješavanju dijagnostičko-terapijskih problema s kojima se susrećemo u svakodnevnoj kliničkoj praksi. U radu simpozija će sudjelovati ugledni stručnjaci iz Hrvatske, Sjedinjenih Američkih Država i Bosne i Hercegovine s velikim kliničkim iskustvom u navedenoj tematici.
Simpozij će se održati u amfiteatru na drugom katu bolnice s početkom u 09:00 h. Sudjelovanje u radu simpozija je besplatno. Molimo da vaš dolazak najavite na mail adresu: endokrinologija-simpozij@kbd.hr.

Veselimo se vašem dolasku.

Predsjednik Organizacijskog odbora
izv. prof. dr. sc. Srećko Marušić

Predsjednica Programskog odbora
prim. dr. sc. Vlatka Pandžić Jakšić

Zagreb, 14. 03. 2023.

Program Međunarodnog simpozija: Osteoporoza i poremećaji metabolizma kalcija