Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )
Odjel za aritmije Ante Lisičić, dr. med.

Ante Lisičić rođen je 19. travnja 1980. godine u Splitu. Odrastanje provodi u svom rodnom gradu, gdje je 1994. godine završio osnovnu školu te 1998. godine opću gimnaziju, prirodoslovno-matematički smjer. 1998. godine upisuje Medicinski fakultet u Splitu, na kojem diplomira 2005. godine te postiže stručno zvanje „Doktor medicine“. Obavezni jednogodišnji pripravnički staž odradio je tijekom 2005. godine, a iste godine upisuje i završava poslijediplomski znanstveni studij pri Medicinskom fakultetu u Splitu. Tijekom 2006. godine samostalno je radio kao liječnik opće medicine u Domu zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, i to u ispostavi Lastovo (na otoku Lastovo) te u ispostavi Sućuraj (na otok Hvaru). Od 2007. do 2009. godine samostalno je radio i kao liječnik opće medicine u ambulantama obiteljske medicine u Splitu. Specijalizaciju iz Kliničke farmakologije s toksikologijom započinje 2009. godine u KB Dubrava u Zagrebu te istu, zajedno sa stručnim poslijediplomskim studijem iz istog područja, uspješno završava 2013. godine i postiže naziv „Specijalist Kliničke farmakologije s toksikologijom“. U istoj bolnici, od 2014. godine započinje i specijalizaciju iz Kardiologije te istu, zajedno sa stručnim poslijediplomskim studijem iz istog područja, uspješno završava 2019. godine i postiže naziv „Specijalist Kardiologije“. Od 2019. do 2020. godine obavlja stručnu edukaciju iz Elektrofiziologije srca i ablacije srčanih aritmija u KBC Sestre Milosrdnice, EHRA Centru za aritmije i elektrostimulaciju srca („EHRA recognized training center“). Tijekom 2020. i 2021. godine primarno se bavi zbrinjavanjem i liječenjem bolesnika oboljelih od bolesti Covid-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 u KB Dubrava Covid centru. Krajem 2021. godine polaže EHRA ispite za certifikaciju u područjima Elektrofiziologije srca i Elektrostimulacije srca te je od početka 2023. godine potpuno certificiran za navedena područja od strane EHRA. Područje rada i interesa su mu opća kardiologija, interventna kardiologija, elektrostimulacija i resinkronizacija srca, elektrofiziologija srca i ablacije srčanih aritmija te klinička farmakologija. Član je Hrvatskog kardiološkog društva (HKD), Europskog kardiološkog društva (ESC) i Europskog aritmološkog društva (EHRA) te je sudjelovao aktivno na nizu domaćih i međunarodnih stručnih kongresa i simpozija. Dosadašnjim znanstvenim radom ima preko 16 publikacija, od čega su 2 citirana u CC indeksiranim časopisima. Aktivno se služi engleskim jezikom.