Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )
Odjel za bolesti krvnih žila i srčanih zalistaka Dr. sc. Ivana Jurin, dr. med.

Dr. sc. Ivana Jurin, dr. med, specijalist interne medicine, subspecijalist kardiologije, rođena je 19.12.1981. godine u Zagrebu. Nakon završene V. gimnazije u Zagrebu 2000. godine, upisala je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem je diplomirala u srpnju 2006. godine. Obavezni pripravnički staž u trajanju od jedne godine obavila je u Dječjoj bolnici Srebrnjak, a državni ispit položila je u rujnu 2007. godine. Specijalizaciju iz interne medicine započela je je 2007. godine u Kliničkoj bolnici Dubrava, a završila 2012. godine. Od tada je stalno zaposlena u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila Kliničke bolnice Dubrava. Subspecijalistički ispit iz kardiologije položila je 2017. godine, doktorsku disertaciju obranila je 2019. godine, a 2020. godine izabrana je za znanstvenog suradnika.
Aktivno sudjeluje na brojnim domaćim i međunarodnim stručnim sastancima i kongresima. Autorica i koautorica je više od 20 radova objavljenih u međunarodnim indeksiranim bazama podataka (CC i SCIE) te autorica i koautorica više desetaka kongresnih sažetaka. Aktivno sudjeluje u vođenju registara liječenja koronarne i valvularne bolesti, zatajivanja srca kao i registara antikoagulacijske terapije u plućnoj emboliji/dubokoj venskoj trombozi i prevenciji tromboembolijskih zbivanja u fibrilaciji atrija koji se objavljuju u časopisima s međunarodnom recenzijom i visokim čimbenikom odjeka. Područje interesa joj je koronarna bolest, valvularne bolesti i antikoagulantna terapija. Član je Hrvatskog kardiološkog društva te radnih skupina EAPCI, ACVC, EACVI pri Europskom kardiološkom društvu.