Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )
Odjel za aritmije Sanda Sokol Tomić, dr. med.

Sanda Sokol Tomić rođena je 1982.g. u Splitu. Nakon završene XV. gimnazije u Zagrebu 2000.g., upisala je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem je diplomirala 2006.g. Obavezni pripravnički staž u trajanju od jedne godine obavila je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a stručni ispit za doktora medicine položila je 2008.g. Od tada je stalno zaposlena u Klinici za unutarnje bolesti Kliničke bolnice Dubrava. Specijalizaciju iz interne medicine započela je 2008.g. a završila 2013.g. Subspecijalistički staž i ispit iz kardiologije odradila je i položila također u Kliničkoj bolnici Dubrava, 2017.g. Tijekom 2020.-2021.g. aktivno je sudjelovala u radu Intenzivne jedinice respiracijskog centra Kliničke bolnice Dubrava gdje su se zbrinjavali najteži bolesnici u Covid-19 pandemiji. Aktualno je zaposlena u Zavodu za kardiovaskularne bolesti, odjelni je liječnik, specijalist interne medicine i subspecijalist kardiologije u Odjelu za aritmije. Područje rada i interesa su opća kardiologija, elektrostimulacija srca te ehokardiografija. Aktivno sudjeluje u brojnim domaćim i međunarodnim stručnim sastancima i kongresima. Član je Hrvatskog kardiološkog društva (HKD), Europskog kardiološkog društva (ESC) i Europskog aritmološkog društva (EHRA). Koautorica je nekoliko radova indeksiranih u Current Contents. Trenutno je doktorant na poslijediplomskom studiju Biomedicina i zdravstvo, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s prihvaćenom temom doktorske disertacije.