Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

5. međunarodni kongres o bubrežnoj patologiji

Poštovani,

zadovoljstvo nam je najaviti 5. međunarodni kongres o bubrežnoj patologiji koji će se održati od 17. do 20. svibnja 2023. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u dvorani Miroslav Čačković. To je najveći međunarodni, interdisciplinarni skup iz bubrežne patologije u svijetu koji se održava svake 3 godine. Glavne su teme kongresa indikacije za biopsiju bubrega, IgA nefropatija, vaskulitisi, genetika bubrežnih bolesti, tubulointersticijske bolesti, bolesti bubrega u starijoj populaciji i trudnoći te patologija bubrežnog presatka. Program kongresa nalazi se OVDJE, a sve informacije o kongresu nalaze se na poveznici 5th International Renal Pathology Conference. Hrvatska liječnička komora bodovat će aktivno sudjelovanje na kongresu s 20 bodova, pasivno s 12, a virtualno sa 6 bodova.

Pozivamo vas da se registrirate čim prije.

Standardna je registracija dostupna do 3. svibnja 2023. godine, kasna registracija do 17. svibnja 2023., a registracija na licu mjesta od 18. do 20. svibnja 2023. godine.

REGISTRIRAJ SE ZA 5th IRPC

Svim će sudionicima snimke predavanja biti dostupne na službenoj web stranici nekoliko mjeseci nakon završetka konferencije.

Prof. dr. sc. Danica Galešić Ljubanović, dr. med.
Predsjednica organizacijskog odbora 5th IRPC