Jezik
    //

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    //

Pozivi

Poziv na razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto PRVOSTUPNIK FIZIOTERAPIJE/MAGISTAR FIZIOTERAPIJE NA ZAVODU ZA NEUROLOGIJU,  2 izvršitelja na  neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 16. 11. 2022.

Poziv na razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto STRUČNI REFERENT – ADMINISTRATOR NA KLINIČKOM ZAVODU ZA PATOLOGIJU I CITOLOGIJU,  1 izvršitelj na  određeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 16. 11. 2022.

Poziv na razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto STRUČNI REFERENT – RADNIK U PISMOHRANI,  1 izvršitelj na  neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 4. 11. 2022.

Poziv na razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto REFERENT ZA OBRAČUN STACIONARNOG LIJEČENJA,  1 izvršitelj na  neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 4. 11. 2022.

Poziv na razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto SPREMAČ/ICA,  6 izvršitelja na  određeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 16. 11. 2022.

Poziv na razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto PRVOSTUPNIK MEDICINSKO- LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE,  1 izvršitelj na Odjelu za transfuzijsku medicinu na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 4. 11. 2022.

Poziv na razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto REFERENT ZA OBRAČUN SPECIJALISTIČKO-KONZILIJARNE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 4. 11. 2022.

Poziv na psihološko testiranje

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto PRVOSTUPNIK/ MAGISTAR RADIOLOŠKE TEHNOLOGIJE,  10 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 4. 11. 2022.

Poziv na psihološko i pisano testiranje

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto STRUČNI REFERENT – RADNIK U PISMOHRANI,  1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 4. 11. 2022.

Poziv na pisano testiranje i razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto PRVOSTUPNIK MEDICINSKO- LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE,  1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 4. 11. 2022.

Poziv na psihološko testiranje

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto REFERENT ZA OBRAČUN STACIONARNOG LIJEČENJA, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 4. 11. 2022.

Poziv na pisano testiranje

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto REFERENT ZA OBRAČUN SPECIJALISTIČKO-KONZILIJARNE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 4. 11. 2022.

Poziv na razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto VODITELJ UREDA RAVNATELJA  KOORDINATOR ZA NEZDRAVSTVENE SLUŽBE I EU PROJEKTE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 21. 10. 2022.

Poziv na razgovor

za izbor i imenovanje djelatnika s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima (m/ž) u Kliničkoj bolnici Dubrava, reizborno radno mjesto za PREDSTOJNIK KLINIKE ZA PLASTIČNU, REKONSTRUKCIJSKU I ESTETSKU KIRURGIJU, a prema natječaju od 7. 10. 2022.

Poziv na razgovor

za izbor i imenovanje djelatnika s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima (m/ž) u Kliničkoj bolnici Dubrava, reizborno radno mjesto za PROČELNIKA ZAVODA ZA OČNE BOLESTI, a prema natječaju od 7. 10. 2022.

Poziv na razgovor

za izbor i imenovanje djelatnika s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima (m/ž) u Kliničkoj bolnici Dubrava, reizborno radno mjesto za PREDSTOJNIK KLINIČKOG ZAVODA ZA STOMATOLOŠKU PROTETIKU, a prema natječaju od 14. 10. 2022.

Poziv na razgovor – izmjena termina

za izbor i imenovanje djelatnika s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima (m/ž) u Kliničkoj bolnici Dubrava, reizborno radno mjesto za VODITELJA BOLNIČKE LJEKARNE, a prema natječaju od 7. 10. 2022.

Poziv na testiranje i razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto VIŠI INFORMATIČKI REFERENT, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 30. 09. 2022.

Dopuna poziva na razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto MEDICINSKA SESTRA/TEHNIČAR,  3 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 12. 10. 2022.

Dopuna poziva na razgovor

za prijem radnika u radni odnos na radno mjesto PRVOSTUPNICA SESTRINSTVA, 3 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju objavljenom 12. 10. 2022.