Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Ambulanta za enterostomalnu terapiju KB Dubrava

Ambulanta za enterostomalnu terapiju je ambulanta Zavoda za abdominalnu kirurgiju.

Radno vrijeme je srijedom od 14,00  do 18,00 sati.

U ambulanti rade liječnici subspecijalisti abdominalne kirurgije koji rade i na Odjelu za kolorektalnu kirurgiju. Voditelj ambulante je Josip Baković, dr. med.

U ambulanti rade dvije medicinske sestre (enterostomalni terapeuti) koje su posebno educirane, a posjeduju znanja i vještine za rad s bolesnicima koji imaju trajnu ili privremenu stomu.

Sestre Jasna Nežić, mag. med. techn. i Marija Slanec, dipl. med. techn. su prošle posebnu edukaciju iz Programa cjeloživotnog obrazovanja i stekle posebno obrazovanje za rad s bolesnicima kojima je načinjena stoma. Istodobno, naše sestre pružaju uslugu na svim drugim odjelima i Zavodima KB Dubrava bolesnicima koji trebaju uslugu eneterostomalnog terapeuta.

Bolesnici sa stomom imaju posebne potrebe vezane za njegu i održavanje stome, a često i psihosocijalne promjene što naše osoblje prepoznaje i pomaže im da se lakše nose s promjenom svog fizičkog izgleda i otežanim funkcioniranjem.

Za pregled se možete naručiti osobno u vremenu od 10:00 do 14:00 sati na broj  telefona (01) 290 3626, online preko Web obrasca za naručivanje, e-Naručivanjem od svoga liječnika obiteljske medicine kao i preko e-mail adrese: amb.enterostomalna@kbd.hr.

Na navedenu e-mail adresu možete slati fotografije vaše stome, opisati svoje probleme i poteškoće u svrhu što boljeg i bržeg rješavanja problema.

Za pregled je potrebna uputnica A1 ili D1.

Pripremila: Irena Rašić, dipl. med. techn.

wave