Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pročelnik Zavoda:
prof. dr. sc. Berislav Perić, dr. med. dent.
tel: (01) 290 2785
e-mail: procelnik.oralna@kbd.hr

Zavod za oralnu kirurgiju Klinike za kirurgiju lica, čeljusti i usta radi od 08:00 do 16:00 sati. Pacijenti se primaju isključivo na osnovu termina koji se rezerviraju osobnim dolaskom na šalter Centralnog naručivanja bolnice ili predbilježbom na e-mail: predbiljezbe-oralna@kbd.hr.

U Zavodu se pruža polikliničko-konzilijarna i stacionarna zdravstvena usluga iz područja oralne kirurgije. Uz klinički pregled i rendgenološku dijagnostiku (ortopan, CBCT, MSCT, NMR…) postavljaju se indikacija za oralnokirurške zahvate. Osim uobičajenih oralnokirurških zahvata u lokalnoj anesteziji (ekstrakcije, apikotomije, alveotomije, cistektomije, kortikotomije, ekscizija benignih tumora i dr.), izvode se i zahvati koji zahtijevaju operativno liječenje u općoj anesteziji. Osim navedenog, izvode se i zahvati u općoj anesteziji pacijentima s posebnim potrebama koji zahtijevaju sanaciju zuba i/ili potrebne oralnokirurške zahvate.

U Zavodu se izvode i zahvati protetske, implantološke i implantološko-protetske rehabilitacije bolesnika te ortodontski i ortodontsko-kirurški zahvati bolesnika s deformitetima čeljusti.

Također se, osim redovite specijalističke zdravstvene djelatnosti, obavlja i stručna edukacija za doktore dentalne medicine, znanstveno nastavna djelatnost dodiplomske i poslijediplomske nastave studenata Stomatološkog i Medicinskog fakulteta u Zagrebu te specijalistička izobrazba iz oralne kirurgije.

Ambulanta za oralnu kirurgiju - ambulantna operacija

Više informacija >

Odjel za oralnu kirurgiju

Više informacija >

Ordinacija za pretprotetsku kirurgiju i dentalnu implantologiju

Više informacija >