Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )
dr. sc. Ana Roguljić Guteša, dr. med. specijalisti onkologije i radioterapije: email: argutesa@kbd.hr

Dr. sc. Ana Roguljić Guteša, dr. med., rođena je u Dubrovniku 23. prosinca 1986. godine. Osnovnu i srednju školu završila je u Splitu, a uz opću gimnaziju završila je i srednju glazbenu školu Josipa Hatzea. Godine 2005. upisala je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu koji je završila 2011. godine. Pripravnički staž je odradila u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice od listopada 2011. do listopada 2012. god., a zatim u studenome uspješno polaže državni ispit.

U svibnju 2013. god. počinje raditi u Zavodu za hitnu medicinu Zagrebačke županije, ispostava Zaprešić, gdje radi do svibnja 2014. godine. U svibnju 2014. god. počinje raditi u Klinici za tumore kao specijalizant onkologije i radioterapije. U rujnu 2014. god. upisuje poslijediplomski studij Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu u Zagrebu koji uspješno završava 2019. god. i stječe titulu doktora znanosti s temom disertacije „Imunohistokemijska analiza izraženosti antigena skupine rak-testis u neinvazivnim duktalnim karcinomima dojke“ pod mentorstvom prof. dr. sc. Antonija Juretića te prof. dr. sc. Božene Šarčević. Specijalistički ispit je položila u rujnu 2019. god. kada postaje specijalist onkologije i radioterapije. Sudjelovala je na brojnim domaćim i stranim kongresima te je aktivni član ESMO i ESTRO društva. Autor je i koautor nekoliko znanstvenih radova koji su objavljeni u indeksiranim časopisima.