Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

O točnom terminu hospitalizacije i operacijskog zahvata obavijestit će Vas tajnica Zavoda. U slučaju spriječenosti dolaska na dogovoreni termin budite ljubazni obavijestiti nas telefonski na (01) 290 2518.

U bolnicu se dolazi jedan do dva dana prije zakazanog termina. Pri dolasku na Zavod primit će Vas glavna sestra Zavoda koja će vas zatim smjestiti u za vas predviđenu sobu.
Ukoliko želite biti smješteni u apartmanu molimo da to naglasite prilikom zakazivanja termina operacijskog zahvata zbog rezervacije smještaja i dogovora o načinu dodatnog plaćanja.

Molimo Vas da prilikom dolaska na bolničko liječenje ponesete zdravstvenu iskaznicu, izdanu potvrdu o e-uputnici, cjelokupnu medicinsku dokumentaciju o bolesti zbog koje dolazite na liječenje kao i i povijesti bolesti ranijih liječenja. Također, molimo da ponesete i CD napravljenih dijagnostičkih pretraga ukoliko nisu ranije dostavljeni (naročito nalaze koronarografije te kompjuterizirane tomografije – CT). Molimo Vas da nakit i ostale vrijedne stvari ostavite kod kuće.

Lijekove koje uzimate kod kuće ponesite sa sobom na hospitalizaciju. Ukoliko uzimate lijekove koji djeluju na zgrušavanje krvi (Martefarin, Pigrel, Xarelto i sl.) prilikom dogovora o terminu hospitalizacije obavezno naglasite koje lijekove uzimate kako bi dobili točne upute o prestanku uzimanja navedenog lijeka.

Odabrani liječnik koji će Vas operirati detaljno će Vam objasniti plan operacije, moguće komplikacije i posljedice. Glavna medicinska sestra pojasnit će Vam tijek priprema za operaciju. Molimo Vas da tijekom razgovora slobodno pitate sve što Vas zanima.

Posjete pacijentima dozvoljene su svakog dana od 15.30 do 17.00 sati, no zbog trenutnih okolnosti epidemije COVID-19, sve je posjete potrebno prethodno dogovoriti s glavnom sestrom Odjela. Molimo da poštujete kućni red Zavoda i privatnost drugih pacijenata kako bi svi imali optimalne uvjete boravka na Zavodu.

Članovi Vaše obitelji mogu i telefonski dobiti informacije o Vašem medicinskom stanju na broj (01) 290 3523 između 10 i 12h ili prema uputama dobivenih od odabranog liječnika / operatera.

Želimo Vam uspješnu operaciju, brz oporavak i potom dobro zdravlje. Medicinsko osoblje stoji Vam na raspolaganju 24 sata na dan.