Jezik
    //

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    //

Odluke

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto PRVOSTUPNIK MEDICINSKO LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE NA KLINIČKOM ZAVODU ZA LABORATORIJSKU DIJAGNOSTIKU,  1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 4. 11. 2022.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj za  imenovanje djelatnika s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima u Kliničkoj bolnici Dubrava, reizborno radno mjesto PREDSTOJNIK KLINIKE ZA PSIHIJATRIJU, a prema natječaju od 14. 10. 2022. godine.

Odluka

o imenovanju djelatnika s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima u Kliničkoj bolnici Dubrava, reizborno radno mjesto PREDSTOJNIK KLINIKE ZA PLASTIČNU, REKONSTRUKCIJSKU I ESTETSKU KIRURGIJU na mandatno razdoblje od četiri godine.

Odluka

o imenovanju djelatnika s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima u Kliničkoj bolnici Dubrava, reizborno radno mjesto PROČELNIK ZAVODA ZA OČNE BOLESTI na mandatno razdoblje od četiri godine.

Odluka

o imenovanju djelatnika s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima u Kliničkoj bolnici Dubrava, reizborno radno mjesto PREDSTOJNIK KLINIČKOG ZAVODA ZA STOMATOLOŠKU PROTETIKU na mandatno razdoblje od četiri godine.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj za prijem radnika na neodređeno vrijeme za radno mjesto MEDICINSKA SESTRA – MEDICINSKI TEHNIČAR, (poništava se za jedno radno mjesto), a prema natječaju od 12. 10. 2022. godine.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj za prijem radnika na neodređeno vrijeme za radno mjesto MEDICINSKA SESTRA – MEDICINSKI TEHNIČAR (poništava se za pet radnih mjesta), a prema natječaju od 12. 10. 2022. godine.

Odluka

o djelomičnom poništenju natječaja za prijem radnika zbog provođenja specijalističkog usavršavanja iz:

  1. ANESTEZIOLOGIJE, REANIMATOLOGIJE I INTENZIVNE MEDICINE- 2 izvršitelja,
  2. HITNE MEDICINE- 10 izvršitelja,
  3. MAKSILOFACIJALNE KIRURGIJE -1 izvršitelj,
  4. KLINIČKE FARMACIJE – 2 izvršitelja.
Odluka

za prijem radnika u radni odnos poradi provođenja SPECIJALIZACIJE IZ ORTOPEDIJE I TRAUMATOLOGIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju iz 09. 09. 2022.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto PRVOSTUPNIK FIZIOTERAPIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 30. 09. 2022.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto VODITELJ UREDA RAVNATELJA – KOORDINATOR ZA NEZDRAVSTVENE SLUŽBE I EU PROJEKTE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 21. 10. 2022.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto MEDICINSKA SESTRA – MEDICINSKI TEHNIČAR, 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 12.10. 2022.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto MEDICINSKA SESTRA- MEDICINSKI TEHNIČAR, 5 izvršitelja na određeno vrijeme, a prema natječaju od 12. 10. 2022.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto PRVOSTUPNICA SESTRINSTVA, 3 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 12. listopada 2022.

Odluka

o imenovanju djelatnika s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima u Kliničkoj bolnici Dubrava, reizborno radno mjesto VODITELJ BOLNIČKE LJEKARNE na mandatno razdoblje od četiri godine.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto VIŠI INFORMATIČKI REFERENT, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 30. 9. 2022.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj za prijem radnika na neodređeno vrijeme za radno mjesto KUHAR/ICA, (poništava se za tri radna mjesta), a prema natječaju od 30. 09. 2022. godine.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos poradi provođenja SPECIJALIZACIJE IZ NEUROLOGIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju iz 09. 09. 2022.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos poradi provođenja SPECIJALIZACIJE IZ GASTROENTEROLOGIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju iz 09. 09. 2022.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos poradi provođenja SPECIJALIZACIJE IZ ENDOKRINOLOGIJE I DIJABETOLOGIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju iz 09. 09. 2022.