Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Odluke

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod rednim brojem 3. za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto POMOĆNI RADNIK/CA U ODJELU PREHRANE, 7 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto POMOĆNI RADNIK/CA U ODJELU PREHRANE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto DENTALNI TEHNIČAR/KA NA KLINIČKOM ZAVODU ZA STOMATOLOŠKU PROTETIKU, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod rednim brojem 7. za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR, 7 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

Poništava se natječaj pod rednim brojem 4. za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto POMOĆNI RADNIK/CA U ODJELU PREHRANE, 3 izvršitelja na određeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod rednim brojem 5. za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto SPREMAČ/ICA U ODJELU PREHRANE, 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod rednim brojem 1. za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto PRVOSTUPNIK MEDICINSKO – LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE NA KLINIČKOM ZAVODU ZA PATOLOGIJU I CITOLOGIJU, 1 izvršitelj na određeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR, 4 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto KUHAR/ICA U ODJELU PREHRANE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto SPREMAČ/ICA U ODJELU ZA ČIŠĆENJE UNUTARNJIH I VANJSKIH PROSTORA I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA, 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod rednim brojem 8. za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto SPREMAČ/ICA U ODJELU ZA ČIŠĆENJE UNUTARNJIH I VANJSKIH PROSTORA I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA, 9 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto RADNIK/CA U PRAONICI U ODJELU PRAONICE,  4 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 26. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto PRVOSTUPNIK/CA SANITARNOG INŽENJERSTVA U CENTRALNOJ BOLNIČKOJ STERILIZACIJI,  2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 2. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto VODOINSTATALATER U SLUŽBI TEHNIČKIH POSLOVA,  1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 2. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto ELEKTRIČAR U SLUŽBI TEHNIČKIH POSLOVA,  1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 12. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto STRUČNI REFERENT – ADMINISTRATOR NA ZAVODU ZA FIZIKALNU I REHABILITACIJSKU MEDICINU S REUMATOLOGIJOM,  1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 12. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto PRVOSTUPNIK FIZIOTERAPIJE/MAGISTAR FIZIOTERAPIJE,  2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 2. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto STRUČNI REFERENT – ADMINISTRATOR NA POLIKLINICI,  2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 2. 1. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto VATROGASAC U SLUŽBI INTEGRIRANIH SUSTAVA ZAŠTITE,  1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 12. 1. 2024.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod rednim brojem 8. za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto POMOĆNI RADNIK/CA U ODJELU ZA ČIŠĆENJE UNUTARNJIH I VANJSKIH PROSTORA I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA, 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 2. 1. 2024.