Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Odluke

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto ZDRAVSTVENI RADNIK – PRVOSTUPNIK FIZIOTERAPIJE – 2 U ZAVODU ZA NEUROLOGIJU, 1 izvršitelj na određeno vrijeme, a prema natječaju od 24. 6. 2024.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod točkom I., redni broj 2. za prijem radnika u radni odnos zbog provođenja specijalističkog usavršavanja iz ABDOMINALNE KIRURGIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos radi provođenja SPECIJALISTIČKOG USAVRŠAVANJA DOKTORA MEDICINE IZ ABDOMINALNE KIRURGIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod točkom I., redni broj 5. za prijem radnika u radni odnos zbog provođenja specijalističkog usavršavanja iz KARDIOTORAKALNE KIRURGIJE – SMJER TORAKALNA KIRURGIJA, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod točkom I., redni broj 7. za prijem radnika u radni odnos zbog provođenja specijalističkog usavršavanja iz OPĆE INTERNE MEDICINE, 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto ZDRAVSTVENI RADNIK – PRVOSTUPNIK MEDICINSKO LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE – 2 U KLINIČKOM ZAVODU ZA PATOLOGIJU I CITOLOGIJU, 1 izvršitelj na određeno vrijeme, a prema natječaju od 24. 6. 2024.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod rednim brojem 7. za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR – 1 I – 2, 9 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 24. 6. 2024.

Odluka

Djelomično se poništava natječaj pod rednim brojem 8. za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto SPREMAČ/ICA, 8 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 24. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto SPREMAČ/ICA, 8 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 24. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos za radno mjesto MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR – 1 I – 2, 9 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 24. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos radi provođenja SPECIJALISTIČKOG USAVRŠAVANJA DOKTORA MEDICINE IZ ONKOLOGIJE I RADIOTERAPIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

o djelomičnom poništenju natječaja od 7. lipnja 2024. za prijem radnika zbog provođenja specijalističkog usavršavanja iz HITNE MEDICINE, 5 izvršitelja na neodređeno vrijeme

Odluka

za prijem radnika u radni odnos radi provođenja SPECIJALISTIČKOG USAVRŠAVANJA DOKTORA MEDICINE IZ ALERGOLOGIJE I KLINIČKE IMUNOLOGIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos radi provođenja SPECIJALISTIČKOG USAVRŠAVANJA DOKTORA MEDICINE IZ REUMATOLOGIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos radi provođenja SPECIJALISTIČKOG USAVRŠAVANJA DOKTORA MEDICINE IZ PULMOLOGIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos radi provođenja SPECIJALISTIČKOG USAVRŠAVANJA DOKTORA MEDICINE IZ KLINIČKE FARMACIJE – BOLNIČKO LJEKARNIŠTVO, 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos radi provođenja SPECIJALISTIČKOG USAVRŠAVANJA DOKTORA MEDICINE IZ KLINIČKE RADIOLOGIJE, 6 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos radi provođenja SPECIJALISTIČKOG USAVRŠAVANJA DOKTORA MEDICINE IZ ORTOPEDIJE I TRAUMATOLOGIJE, 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos radi provođenja SPECIJALISTIČKOG USAVRŠAVANJA DOKTORA MEDICINE IZ VASKULARNE KIRURGIJE, 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.

Odluka

za prijem radnika u radni odnos radi provođenja SPECIJALISTIČKOG USAVRŠAVANJA DOKTORA MEDICINE IZ FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE, 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme, a prema natječaju od 7. 6. 2024.