Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Klinika za unutarnje bolesti najveća je klinika u KB Dubrava i jedna je od vodećih u Hrvatskoj u svim svojim segmentima. Unutar Klinike djeluje sedam zavoda i dva referentna centra Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.
Naši zdravstveni djelatnici prepoznati su kao stručnjaci koji svojim znanjem i vještinama zbrinjavaju i liječe bolesnike s najsloženijim internističkim bolestima.
Posebno je za istaknuti liječenje bolesti pankreato-bilijarnog sustava i bolesti jetre, izvođenje autologne transplantacije koštane srži, dijagnostika i liječenje sistemskih autoimunih odnosno upalnih reumatskih bolesti, opstruktivnih i intersticijskih bolesti pluća, glomerularnih bolesti bubrega, dijabetesa i bolesti štitnjače. U Klinici se primjenjuju najsuvremenije metode i postupci intezivnog liječenja.
Više od polovice naših specijalista ima titulu doktora znanosti, a veći dio su i sveučilišni nastavnici.
Klinika je nastavna baza Medicinskog i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Snažna orijentiranost na znanstvene i znanstveno-nastavne aktivnosti jasno ukazuje da je Klinika mjesto gdje se stvara i unapređuje medicinska misao i struka te stasaju nove generacije liječnika i vrsnih specijalista.