Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Hidroterapijski trakt Zavoda uključuje Hubbard kadu, galvan-kadu, O2 kadu i četverostanične kupke.
Hidroterapija oblik je fizikalne terapije koja uključuje vježbe i druge tretmane koji se izvode u vodi. Vjeruje se da ova vrsta terapije ima nekoliko potencijalnih zdravstvenih dobrobiti, poput poboljšanja cirkulacije, smanjenja bolova u mišićima i zglobovima i opuštanja. Često se koristi za liječenje raznih poremećaja mišićnokoštanog sustava, uključujući artritis, fibromialgiju i kroničnu bol, ali i neurološke poremećaje. Također se može koristiti za pomoć osobama s poteškoćama u kretanju ili onima koji se oporavljaju od ozljeda ili operacija. Hidroterapija se može provoditi u specijaliziranim hidroterapijskim bazenima, kadama i kupkama, a može uključivati niz različitih vježbi i tehnika, poput istezanja, treninga opsega pokreta, otpora i masaže.

Međutim, postoje neke situacije u kojima se hidroterapija ne preporučuje, primjerice nekontroliran visoki krvni tlak, otvorena ranu ili infekcija, vrućica, tešku inkontinencija te nemogućnost slijeđenja uputa od strane zdravstvenog radnika.

Važno je posavjetovati se sa specijalistom fizikalne i rehabilitacijske medicine prije početka hidroterapije kako biste utvrdili je li to prava opcija liječenja za Vas.