Jezik
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )

Pretražite naše stranice

Veličina slova
A A A
Tema
Webmail
A A A
(01) 290 2444
    document.getElementById( "lang_choice_1" ).addEventListener( "change", function ( event ) { location.href = event.currentTarget.value; } )
Opće informacije + -

Ostale sadržaje u Kliničkoj bolnici Dubrava pogledajte na stranici.

Prijem i boravak u bolnici + -

Pacijent se s uputnicom za bolničko liječenje može javiti djelatnicima na informacijskom šalteru u prizemlju od kojih će dobiti informaciju kako doći do klinike/zavoda u kojem će biti smješten.

Informacijski šalteri (prizemlje glavne zgrade)

tel: 01 290 2494

Kada stigne na traženi odjel, pacijent se javlja glavnoj odjelnoj sestri koja će mu dati daljnje upute o proceduri bolničkog upisa i smještaja.

Otpust iz bolnice + -

Otpust iz bolnice obično se obavlja u prijepodnevnim satima pa se pacijenti mole da o tome obavijeste svoju pratnju.

Pacijenta s liječenja otpušta ovlašteni liječnik klinike/kliničkog zavoda.

Pacijent se ne može protiv svoje volje zadržati na liječenju, osim u slučaju kada je to određeno zakonom.

Ako pacijent napušta kliniku/klinički zavod protivno savjetu liječnika dužan je (on ili opunomoćenik) potpisati izjavu da to čini na vlastitu odgovornost.

Kućni red KB Dubrava + -
Anketa + -
Prava pacijenata + -

Poštovani pacijenti, zbog Vaše sigurnosti i zadovoljstva te izgradnje međusobnog povjerenja, razumijevanja i partnerskog odnosa Vas kao pacijenta i zdravstvenih djelatnika, želimo Vas upoznati sa Vašim pravima reguliranim Zakonom o zaštiti prava pacijenata (NN 169/04, 37/08).

Više...

Liste čekanja + -
Pohvale i pritužbe + -
Bolnički kapelan i kapelica + -

Bolnička kapelica posvećena je Majci Božjoj Lurdskoj, a blagoslovio ju je zagrebački nadbiskup i kardinal Josip Bozanić 17. 12. 2004. godine. Nacrt za uređenje kapelice izradio je arhitekt Ante Periša. Triptih iza oltara djelo je akademskog slikara Mile Skračića, dok su postaje križnog puta djelo akademskog slikara Anđelka Odaka.