Voditeljica kuhinje:
Josipa Stojanović – kuhar
Kuhinja svakodnevno priprema i distribuira oko 2000 obroka.
Distribucija hrane tzv. „tablet“ sistemom omogućava organiziranu i kontroliranu raspodjelu hrane u središnjoj kuhinji. U kuhinji se na ime pacijenta servira propisana dijeta te se time mogućnost pojave pogreške u dijeti eliminira, a sigurnost bolesnika povećava.
Tijekom 2008. – 2010. godine izvršena je implementacija “Vodiča dobre higijenske prakse primjene HACCP načela za institucionalne kuhinje” u sklopu projekta MATRA2007/HR/9/2 pod nadležnošću MZSS-a.
Svojim kadrovima, opremom i uslugama pružamo odgovarajuću, kvalitetnu i pravilnu prehranu svim bolesnicima Kliničke bolnice Dubrava.
- Ured ravnatelja
- Odjel za planiranje, pripremu i provedbu EU projekata
- Odjel za planiranje, pripremu i provedbu postupaka javne nabave
- Odjel za planiranje, pripremu i provedbu postupaka jednostavne nabave
- Odjel za sklapanje, upravljanje i realizaciju ugovora i okvirnih sporazuma
- Odjel za logističko-operativnu nabavu, kontrolu naručivanja i skladišno poslovanje
- Djelatnici
- O službi
- Javna nabava
- Jednostavna nabava
- EU projekti
- Sukob interesa
- Ured za unutarnju reviziju